Izvor: Tech-Lifestyle.com, 09.Apr.2024, 12:00

Ooni Volt električna rerna za picu

Ooni, brend poznat po njihovim pećima za picu za spoljašnju upotrebu, sada ulazi unutra sa novom Volt električnom rernom za picu. Sa svojom kompaktnom veličinom, težinom od 17kg i koji gram preko, može lako da se uklopi u bilo koju kuhinju ili čak da se iznese napolje za piknik sa picom pod otvorenim nebom.
Ova inovativna rerna za pice može da dostigne temperaturu do 454 stepeni Celzijusa u samo 20 minuta, čineći je savršenom rernom za pečenje Napolitanske pice za samo 90 sekundi. Plus, sa podesivim dugmadima za kontrolu grejnih elemenata odozgo i odozdo, lako je pripremiti različite stilove pica, čineći je idealnom kako za početnike tako i za iskusne majstore.
Ooni Volt Ooni Volt dolazi sa ugrađenim tajmerom, kontrolom temperature, i Boost režimom, koji pomaže da se kamen brzo vrati na temperaturu za pečenje između pečenja, tako da poslednja pica bude jednako ukusna kao i prva. Plus, sa unutrašnjim svetlom rerne, lako je držati oko na svojim brzo pečenim kreacijama.
Ooni Volt ima spoljašnjost od praškasto premazanog čelika u ugljeničnoj strukturi i trostrukim staklom od borosilikata na vratima za maksimalno zadržavanje toplote. Takođe je otporna na vremenske uslove, što je čini idealnom za spoljnu upotrebu. Sa svojim lakim dizajnom i ugrađenim ručkama, lako je pomeriti i skladištiti.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.