Ona je jedna od najopasnijih ličnosti na internetu

Izvor: B92, 24.Okt.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je jedna od najopasnijih ličnosti na internetu

Zvezda "Igre prestola", glumica Mejsi Vilijams, proglašena je za jednu od najopasnijih slavnih ličnosti za pretraživanje na internetu.

Prema podacima kompanije McAfee, koja se bavi internet bezbednošću, ona je među imenima čije vas pretraživanje može dovesti u rizik da na svom kompjuteru ili mobilnom uređaju "zapatite" malver i virus.

Mejsi je zauzela drugo mesto, iza voditeljke britanskog dejting rijaliti šoua "Love Island" Karolin Flek, a ispred voditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << emisije "Late Late Show" Džejmsa Kordena.

Nešto manje je opasna pevačica Niki Minaž, koja je zauzela četvrto mesto, dok se na petom našla njena kolegnica Bili Ajliš.

U prvih 10 na listi našli su se i glumac Džoš Gad, koji je pozajmio glas Olafu u animiranom filmu "Zaleđeno kraljevstvo".

Iza njega se našla glumca Miša Barton, zatim muzičar Sem Smit i pevačica Dua Lipa. Listu na 10. mestu zavara australijski glumac Lijam Hemsvort, piše NME.

"Ljudi žele da budu u toku sa najnovijim vestima iz popularne kulture i sveta poznatih, u bilo koje vreme i sa bilo kog uređaja. Zato u prvi plan stavljaju brzinu dolaska do informacije, klikćući na sumnjive linkove koji im obećavaju sadržaj o njihovim omiljenim pznatim ličnostima", rekao je Radž Samani iz McAfee-ja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.