Ona je jedna od najopasnijih ličnosti na internetu

Zvezda "Igre prestola", glumica Mejsi Vilijams, proglašena je za jednu od najopasnijih slavnih ličnosti za pretraživanje na internetu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 24.10.2019.

10:20

Ona je jedna od najopasnijih ličnosti na internetu
Foto: Gettyimages / Frazer Harrison

Prema podacima kompanije McAfee, koja se bavi internet bezbednošću, ona je među imenima čije vas pretraživanje može dovesti u rizik da na svom kompjuteru ili mobilnom uređaju "zapatite" malver i virus.

Mejsi je zauzela drugo mesto, iza voditeljke britanskog dejting rijaliti šoua "Love Island" Karolin Flek, a ispred voditelja emisije "Late Late Show" Džejmsa Kordena.

Nešto manje je opasna pevačica Niki Minaž, koja je zauzela četvrto mesto, dok se na petom našla njena kolegnica Bili Ajliš.

U prvih 10 na listi našli su se i glumac Džoš Gad, koji je pozajmio glas Olafu u animiranom filmu "Zaleđeno kraljevstvo".
Foto: GettyImages / Pascal Le Segretain
Iza njega se našla glumca Miša Barton, zatim muzičar Sem Smit i pevačica Dua Lipa. Listu na 10. mestu zavara australijski glumac Lijam Hemsvort, piše NME.

"Ljudi žele da budu u toku sa najnovijim vestima iz popularne kulture i sveta poznatih, u bilo koje vreme i sa bilo kog uređaja. Zato u prvi plan stavljaju brzinu dolaska do informacije, klikćući na sumnjive linkove koji im obećavaju sadržaj o njihovim omiljenim pznatim ličnostima", rekao je Radž Samani iz McAfee-ja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: