Oakley Ken Roczen “brile” u 707  primeraka!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 12.Jan.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oakley Ken Roczen “brile” u 707 primeraka!

Moto-kros tim RCH i njihov vozač Nemac Ken Roczen, novi svetski šampion u moto-krosu, predstavili su specijalni model zaštitnih naočara (za moto-kros, naravno) pod nazivom Dodge SRT Hellcat Limited Edition Goggle, napravljenih u saradnji sa kompanijom Oakley. Ovaj model je napravljen u čast HEMI V8 motora od 707 konjskih snaga, ali ih potpisuje Roczen koji ih je prošlog juna i nosio na manifestaciji Budds Creek Pro Motocross Nation u Merilendu.

Iz očiglednog razloga, izrađeno je samo 707 primeraka ovih naočara, ali se one nisu pojavile u prodaji, već su deljene na preostalim trkama Pro Motocross šampionata u 2015. godini.
Naočare su izrađene u crnoj i crvenoj boji i imaju oznake Dodge, SRT i Hellcat, što deluje pomalo čudno, jer je teško naći vezu između američkog proizvođača „muscle“ automobila i moto-kros šampiona. Bilo kako bilo, mali je broj srećnika koji su uspeli da dođu do svog primerka.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.