OVI KINEZI NISU NORMALNI! U Srbiji niko nije čuo za ovu firmu, a pravi telefone iz snova! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVI KINEZI NISU NORMALNI! U Srbiji niko nije čuo za ovu firmu, a pravi telefone iz snova! (VIDEO)

Igra se menja iz dana i dan.

Kineske kompanije koje proizvode mobilne telefone izazivaju zemljotres na tržištu, i već su delimično uspeli u nameri koja im je verovatno i krajnji cilj - da potkopaju apsolutnu dominaciju Samsunga i Epla, koji traje godinama, i rekli bismo, predugo.

U donjem snimku možete videti telefon u Srbiji malo poznate kineske firme Meizu, pod jednostavnim nazivom, "16-i". Trenutno, ova kompanija je 11-a po broju prodatih telefona, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što mu dođe 20 miliona uređaja na godišnjem nivou.

Telefon košta oko 600 dolara, što je opet znatno jeftinije nego uređaji ovog ranga u Samsungu i Eplu. Dakle, sve je tu: osmojezgarni procesor, dualna moćna kamera na zadnjoj strani (12+20 Mp), ekran od 6 inča,  ram od 6 Gigabajta...

Dakle, Kinezi jurišaju i ne planuraju da stanu.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Samsung

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HTC nagovještava mogući dizajn Exodus telefona

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2018

HTC je ranije ove godine potvrdio da planira objavu novog telefona, pod nazivom Exodus. Telefon će se razlikovati od uređaja koje je tajvanska kompanija do sada objavila, ali i od telefona koji su trenutno dostupni na tržištu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.