Novi aparat za kafu kompanije Miele nudi još veću praktičnost – i jedistven spektar izbora

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 31.Avg.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi aparat za kafu kompanije Miele nudi još veću praktičnost – i jedistven spektar izbora

Na sajmu potrošačke elektronike IFA, nemačka porodična kompanija će lansirati novi flegšip model u svojoj ponudi aparata za kafu. Ne samo da model CM 7750 CoffeeSelect nudi čak četiri korisne funkcije koje su jedinstvene za kompaniju Miele, nego je sada po prvi put moguće i da birate između tri različite vrste zrna jednostavnim pritiskom na dugme. Novi konusni mlin od nerđajućeg čelika neverovatno tiho i nežno melje kafu, ne ostavljajući nikakve ostatke iza sebe. Štaviše, aparat CM7 kompanije Miele je jedini aparat za kafu sa samostalnim čišćenjem, koji koristi senzore da automatski podesi visinu piska u odnosu na veličinu šolje ili čaše. A što se tiče kafe, i tu je izbor proširen, sa četiri nove eksluzivne mešavine u ponudi.

Čak i kupci ranijih modela aparata za kafu iz CM7 porodice kompanije Miele uživaju u većem izboru od kupaca bilo kog drugog aparata za kafu na celom tržištu: 16 kafenih specijaliteta je na raspolaganju, od Coffee Crema, Espresso, Cappuccino ili Latte Macchiato do napitaka koji su uobičajeni u drugim zemljama, kao što su Long Black ili Flat White kafa. Pored ovoga, tu je i funkcija podešavanja vrele vode na različite temperature za pravljenje čaja. Sada patentirana CoffeSelect funkcija omogućava još veću praktičnost, fleksibilnost i uživanje, sa tri odvojene posude za zrna, za recimo, espreso, café crema ili kafu bez kofeina. Ove tri posude za zrna imaju kapacitet od 210, 180 i 150 grama.
Zasebne mešavine i sveža kafa zahvaljujući AromaticSystemFresh sistemu
Rotirajući uređaj ispod posuda sa zrnima odvaja pravu količinu zrna koje ste odabrali i šalje ih u mlin. Novi konusni mlin od nerđajućeg čelika sada je još tiši i čuva aromu bolje nego keramički mlinovi. S obzirom na to da je postavljen tačno iznad jedinice za kuvanje, izabrana vrsta kafe bude sveže skuvana za svaku pojedinačnu šoljicu.
Kada se zalihe zrna ili deterdženta potroše, nove zalihe se mogu jednostavno ubaciti putem smartfona ili tableta jer model CM7750 CoffeeSelect – poput svih drugih CM7 modela – koristi WiFi i njime se može upravljati u pokretu preko Miele@mobile aplikacije. Ovim aparatom možete upravljati na daljinu da biste napravili kafu ili proverili nivo zaliha zrna u posudama, nivo zaliha vode ili mleka. Aplikacija vam takođe prikazuje status održavanja uređaja i mogućnost ažuriranja softvera.

Pored već pomenutih funkcija, CM 7750 Coffee Select automatski čisti tragove od mleka i ima jedinicu za kuvanje koja može da se izvadi. Ovim prednostima dodate su i proverene funkcije poput programiranja do čak 10 korisničkih profila preko ekrana osetljivog na dodir, LED osvetljenje dugmića za podešavanje piska za kafu, kao i bokal funkcija koja omogućava sipanje do 10 šoljica jedna za drugom. Još jedna novina je TeaTimer funkcija, koja dozvoljava da unesete jedno ili dva vremena. Kada je čaj skuvan, oglasi se zvučni signal.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.