Novi VR hardver sa sadržajem!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 06.Feb.2019, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi VR hardver sa sadržajem!

Zahvaljujući VIVE Pro Eye, novom setu sa ugrađenim unapređenjem u vidu praćenja očiju, vrhunsko VR iskustvo upravo je postalo još bolje. Pored toga, VIVEPORT, HTC-ova globalna prodavnica aplikacija za VR sadržaj, najavila je neograničeni pristup pretplati uz Viveport Infinity, tako da je sav najbolji sadržaj dostupan bilo kada.
Poslednja unapređenja u premijum VR-u ne samo da pružaju tehnologiju i sadržaj koji su najbolji u klasi, već i teže da redefinišu način na koji se pristupa VR-u i na koji se doživljava, kako za potrošače, tako i za kompanije.
Vive Pro, napravljen tako da ispuni potrebe profesionalnog VR korisnika upravo je postao još bolji uz pomoć integrisanog praćenja očiju na novom novom Vive Pro Eye omogućavajući korisnicima nove nivoe pristupačnosti, uključujući navigaciju kroz menije kontrolisanu pogledom i eliminisanje potrebe za kontrolerima. Novi Vive Pro Eye će omogućiti kompanijama i programerima da prikupe više podataka o okruženjima za obuku, pomoći će da se performanse računara i VR-a optimizuju i pružiće grupama za dizajn proizvoda i istraživanje do sada neviđene nivoe povratnih informacija.

Major League Baseball (MLB) debitovala je na uređaju Vive Pro Eye na sajmu CES 2019. Praćenje očiju integrisano je u VR iskustvo „MLB Home Run Derby“, omogućavajući korisnicima potpunu kontrolu menija bez tradicionalnog kontrolera. Navijači mogu da iskuse novi Vive Pro Eye tokom 2019.

Danas je takođe najavljeno najveće unapređenje usluge Viveport pretplate do sada. Prva neograničena usluga pretplate za VR, Viveport Infinity omogućava članovima da otkriju i istraže stotine virtuelnih destinacija bilo kada, uz neograničen pristup.
Počevši od Vive dana, 5. aprila 2019, članovi mogu da preuzmu i igraju bilo koji od 500+ naslova u Viveport Infinity biblioteci, bez ograničenja. Ovaj model neograničene pretplate će članovima dati mogućnost da uštede hiljade dolara na sadržaj vrhunskog kvaliteta istovremeno im omogućavajući da otkriju nova iskustva. Uz Viveport Infinity, članovi će biti u mogućnosti da isprobaju hitove nezavisnih programera ili kraća iskustva za koja su oklevali da plate, dok istovremeno svoje favorite kao što su Seeking Dawn i Torn zadržavaju preuzete i spremne za igranje.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.