Novi Huawei P60 Pro je pametni telefon sa najbolje ocenjenom kamerom u istoriji DXOMARK-a

Izvor: ItRešenja.com, 17.Maj.2023, 20:37

Novi Huawei P60 Pro je pametni telefon sa najbolje ocenjenom kamerom u istoriji DXOMARK-a

Novi kralj je ovde! Huawei P60 Pro je pametni telefon br. 1 za fotografisanje sa najvišim rezultatom u istoriji DXOMARK rangiranja. Novi flagship kompanije Huawei je najnapredniji pametni telefon za foto entuzijaste koji je trenutno dostupan na tržištu.

DXOMARK je renomirani autoritet u oblasti ocenjivanja i rangiranja kamera kao i opreme za kamere. Uz veliko poverenje stručnjaka, ovi testovi su podržani milionima naučnih merenja i percepcijskih analiza. Na poslednjoj dodeli DXOMARK >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << nagrada u 2023. godini, Huawei P60 Pro se našao na vrhu liste kamera za pametne telefone kao pametni telefon broj 1 sa najvišim rezultatom u istoriji rangiranja DXOMARK-a, zbog svojih tehnoloških otkrića u oblasti fotografije.

Sa izvanrednim rezultatom od 156 poena u DXOMARK rangiranju, Huawei P60 Pro se ističe svojim vrhunskim ukupnim performansama i karakteristikama fotografije, što ga čini najnaprednijim pametnim telefonom za fotografisanje trenutno dostupnim na tržištu. Prestižni portal je veoma visoko ocenio i tehničke i fotografske mogućnosti najnovijeg Huawei flagship modela, što ga čini idealnim za sve vrste fotografija i video zapisa u različitim uslovima osvetljenja, a posebno se ističe performansama u uslovima slabog osvetljenja, uz sposobnost da uhvati figuru u pokretu. Vredi napomenuti da se pokazalo da su najbolje ocenjeni parametri fotografija, zoom i bokeh sa 159, 158 i 80 poena. Huawei P60 Pro je takođe ostvario najbolji rezultat u portretnim i grupnim fotografijama i video snimcima, kao i fotografijama i video snimcima u uslovima slabog osvetljenja.

Ultra Lighting kamera kreira fotografije velike jasnoće i lepote

Novi model nasleđuje karakteristike popularne P serije u optičkim sistemima i estetskom dizajnu. Najuzbudljivija karakteristika uređaja Huawei P60 Pro je njegov fokus na svetlost. Glavna kamera je opremljena grupom sočiva velikog otvora sa visokim propustom i RYYB SuperSensing senzorom. To znači da se fotografije mogu kreirati na bilo kom nivou osvetljenja, uključujući tamnije postavke, jer je kamera prilagođena fotografisanju sa bogatim detaljima, bez sadržaja koji ostaju u mraku.

Pored toga, njegov automatski podesivi fizički otvor blende F1.4-F4.0 vam omogućava da uhvatite scenu tačno onako kako je vidite, uz visoki dinamički opseg (HDR). Podesivi fizički otvor blende kamere telefona Huawei P60 Pro obezbeđuje da svaka fotografija bude kreirana prema želji fotografa. Ovo je moguće postići ručnim ili čak automatskim podešavanjem – funkcijom koju pokreće veštačka inteligencija, koja može automatski da prilagodi otvor blende u skladu sa scenom i okruženjem.

Povrh toga, Huawei P60 Pro je takođe postigao revolucionarni proboj u telefoto fotografiji. Rešavajući problem nedovoljnog unosa svetlosti koji se često javlja kod mnogih flagship pametnih telefona, Huawei P60 Pro je dodao Ultra Lighting grupu sočiva telefoto kameri kako bi poboljšao unos svetlosti pri slabo osvetljenim i noćnim fotografijama.

Novi pametni telefon Huawei P60 Pro je inspirisan prirodom i poseduje modernu estetiku sa prvim dizajnom biserne teksture u industriji na zadnjem panelu. Rococo Pearl je kreiran od prirodnog mineralnog bisernog praha kako bi stvorio sjajni svetlosni efekat, uz jedinstvenu teksturu. Huawei P60 Pro se takođe ističe svojom izdržljivošću. Poseduje novi ekran koji je zaobljen sa sve četiri strane, i ekskluzivno izdržljivo Kunlun staklo kompanije Huawei, koje značajno poboljšava čvrstoću i povećava otpornost na pad.

Dostupnost i cene

Huawei P60 Pro će biti dostupan u Srbiji od 22. maja po ceni od 149,999 RSD. Za više informacija posetite ovaj link

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Novi kralj fenomenalnih fotografija – upoznajte Huawei P60 Pro

Izvor: ItRešenja.com, 18.Maj.2023, 20:04

Huawei je predstavio evropskim tržištima svoj potpuno novi vodeći Huawei P60 Pro. Pametni telefon savršeno integriše pametno fotografisanje i tehnološku estetiku, reinterpretira klasični dizajn Huawei P serije, čini vodeći napredak u industriji mobilnih inovacija fotografije i donosi sjajno...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.