Novi kralj fenomenalnih fotografija – upoznajte Huawei P60 Pro

Izvor: ItRešenja.com, 18.Maj.2023, 20:04

Novi kralj fenomenalnih fotografija – upoznajte Huawei P60 Pro

Huawei je predstavio evropskim tržištima svoj potpuno novi vodeći Huawei P60 Pro. Pametni telefon savršeno integriše pametno fotografisanje i tehnološku estetiku, reinterpretira klasični dizajn Huawei P serije, čini vodeći napredak u industriji mobilnih inovacija fotografije i donosi sjajno korisničko iskustvo.

“Svaka generacija Huawei P serije savršeno spaja funkcije pametnog fotografisanja sa estetskom tehnologijom. Ova strategija koju je usvojila P serija >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << rezultirala je stvaranjem serije fantastičnih uređaja. Huawei P60 Pro se vrti oko umetnosti svetlosti, dok se sveobuhvatno razvija u smislu estetike, slike i korisničkog iskustva, a posebno nas uvodi u novu eru mobilne fotografije.”, rekao je Ričard Ju, izvršni direktor kompanije Huawei, izvršni direktor Huawei Consumer BG i izvršni direktor poslovne jedinice Huawei Intelligent Automotive Solution.

Dizajn „Eye of Light“ postavlja nove estetske standarde na nivou industrije

Huawei P60 Pro svojim dizajnom kamere za temu ima „Eye of Light“ i postavlja glavnu kameru u centar modula sočiva. Super telefoto širokougaona sočiva raspoređena su po gornjoj i donjoj strani glavne kamere. Uz prozirni sloj na gornjoj strani, stvorena je iluzija tanjeg uređaja, što omogućava Ultra Lighting glavnoj kameri da zablista kao upečatljivi vizuelni detalj.

Huawei P60 Pro poseduje displej sa četiri zakrivljene ivice uz ekskluzivno izdržljivo Huawei Kunlun staklo. Kako je Huawei P60 Pro težak svega 200g, udobniji je za nošenje i nudi bolje iskustvo na dodir. Pritom, uz prilagodljivu stopu osvežavanja ekrana sa frekvencijom 1-120 Hz postignut je savršeni balans između besprekornih vizuala i optimizacije baterije. Huawei P60 Pro opremljen je displejom koji precizno prikazuje čitav spektar boja, a postao je i prvi mobilni telefon na svetu koji je dobio TÜV Rheinland Colour Accuracy Dual sertifikat.

Crpeći inspiraciju iz prirode, novi Huawei flagship pametni telefon reinterpretira modernu estetiku. Rococo Pearl varijanta prva u industriji koristi dizajn biserne teksture, koja u sam uređaj inkorporira biserni prah prirodnih minerala u cilju postizanja raskošnog svetlosnog efekta, čime se postiže jedinstvena prirodna sedefasta tekstura. Huawei P60 Pro takođe dolazi i u klasičnoj, izbrušenoj crnoj nijansi, koja koristi inovativno staklo otporno na otiske prstiju, koje je nežno i osetljivo poput pera, ali blista kao dijamant.

Ultra-Lighting XMAGE Camera: revolucionarna otkrića u sferi fotografije

Huawei P60 Pro kamera dolazi sa redizajniranim optičkim sistemom, Ultra Lighting glavnom kamerom opremljenom F1.4-F4.0 samopodesivim fizičkim otvorom blende, grupom sočiva koja poseduje visoki stepen propustljivosti svetlosti i RYYB SuperSensing senzorom.  Ova značajna unapređenja obezbeđuju snimanje živopisnih fotografija čak i pri slabom osvetljenju, pri čemu su svi detalji odlično vidljivi i u mraku. Kamera takođe poseduje i ultra-visoki dinamički opseg u situacijama koje se odlikuju visokim stepenom kontrasta svetlosti, kao što su izlazak i zalazak sunca, zora i sumrak; novi XD Fusion Pro’s Texture Engine prikazuje i najfinije detalje, poput sjaja na površini stakla. Huawei P60 Pro doveo je do velikih unapređenja i u Night Vision telefoto fotografiji zahvaljujući Ultra Lighting telefoto kameri sa F2.1 otvorom blende – najvećim u industriji periskopskih telefoto kamera na mobilnim telefonima.

Super Moon mod je takođe još jedna od vodećih karakteristika na nivou industrije, koja omogućava kreiranje savršenih fotografija meseca sa velike udaljenosti dok sa druge strane čuva kvalitet detalja predmeta koji se nalaze u međuprostoru. Huawei P60 Pro uvodi i Long Travel Slide Zoom grupu sočiva, koja fleksibilno kontroliše fokus i obezbeđuje čiste snimke i na velikoj udaljenosti i u krupnom planu.

Moćna komunikaciona tehnologija sa besprekornim i trajnim iskustvom

Huawei P60 Pro poseduje baterije visokog kapaciteta od 4815 mAh koje su smeštene u kompaktno kućište debiljine svega 8.3 mm i podržane žičanim Huawei SuperCharge punjačem od 88W. Tu je i bežično brzo punjenje od 50W i bežično obrnuto punjenje od 7.5W, čime je obezbeđeno sigurno i praktično punjenje bilo kada i bilo gde. U okviru Turbo moda, Huawei P60 Pro može biti do pola napunjen za svega 10 minuta, čime je postignut savršeni balans između trajanja baterije i brzine brzog punjenja.

AppGallery: puni opseg funkcionalnih aplikacija

Kao što je to obično slučaj sa Huawei pametnim telefonima, novi Huawei P60 Pro stiže sa čitavim spektrom funkcionalnih aplikacija. Kao treća po veličini prodavnica aplikacija na svetu, AppGallery stekla je reputaciju stecišta hiljada korisnih sadržaja. Na AppGallery korisnici mogu pronaći 18 visokokvalitetnih i bogatih kategorija, koje pokrivaju vodeće svetske i lokalne aplikacije, uključujući navigaciju i transport, vesti, društvene mreže, finansije, zabavu i druge. AppGallery je dostupna u više od 170 zemalja i regija sa preko 580 miliona aktivnih korisnika mesečno na globalnom nivou i 6 miliona registrovanih programera.

Dostupnost uređaja i cena Huawei P60 Pro će biti dostupan u Srbiji od 22. maja po ceni od 149,999 RSD. Za više informacija, posetite ovaj link

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.