Novi Amazonovi tableti mogli bi da budu otporni na hakovanje

Izvor: ITBox.rs, 18.Sep.2012, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Amazonovi tableti mogli bi da budu otporni na hakovanje

Dobra stvar u vezi Amazon – ovim Kindle Fire tabletima jeste činjenica da oni nisu preterano skupi u poređenju sa konkurencijom. Naravno, specifikacije su različite, ali za one koji su u potrazi za tabletom koji…The post Novi Amazonovi tableti mogli bi da budu otporni na hakovanje appeared first on ITBOX.RS.Pročitaj kompletan članak.

Nastavak na ITBox.rs...






Povezane vesti

Upoznajte Murderbox MK II kućište

Izvor: ITBox.rs, 19.Sep.2012, 10:31

Za gejmere koji imaju ograničen budžet, 1200 dolara i nije tako strašna suma koju bi mogli da potroše na jedan koliko toliko pristojan računar. On možda neće biti u stanju da pokrene, na primer, Crysis…The post Upoznajte Murderbox MK II kućište appeared first on ITBOX.RS.Pročitaj kompletan...

Nastavak na ITBox.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITBox.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITBox.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.