Nova verzija Xbox One-a naredne godine

Izvor: ITsvet.com, 25.Nov.2013, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova verzija Xbox One-a naredne godine

Pored toga je Xbox One igračka konzola tek predstavljena, Microsoft se sprema da predstavi novu verziju Xbox One u toku prvog kvartala naredne godine, navode tajvanski dobavljači različitih komponenti. Microsoft je nedavno najavio da će njihov Xbox One odlikovati Internet Explorer kao i podrška za HTML i CSS3 tehnologije, kao i da će sistem odlikovati glasovna i kontrola gestovima. Najveći rival Microsoft-u, kompanija Sony zabeležila je prodaju milion PlayStation 4 jedinica prvog dana od kada se ova konzola pojavila na tržištu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Xbox One prodat u milion jedinica za 24 časa

Izvor: ITsvet.com, 25.Nov.2013

Microsoftova Xbox One igračka konzola je prodata u više od miliona jedinica u prvih 24 časa dostupnosti na tržištu. Microsoft je ovaj rezultat potvrdio već u subotu i navodi da je konzola najbrže prodavana konzola kompanije do sada. Početak dostupnosti Xbox One označava da je istinski počeo...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.