Xbox One prodat u milion jedinica za 24 časa

Izvor: ITsvet.com, 25.Nov.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xbox One prodat u milion jedinica za 24 časa

Microsoftova Xbox One igračka konzola je prodata u više od miliona jedinica u prvih 24 časa dostupnosti na tržištu. Microsoft je ovaj rezultat potvrdio već u subotu i navodi da je konzola najbrže prodavana konzola kompanije do sada. Početak dostupnosti Xbox One označava da je istinski počeo pravi „rat“ konzola naredne generacije između ponuda kompanija Microsoft, Sony i Nintendo koje sada svaka ima u svom posedu novu konzolu. Velika potražnja konzole je dovela do toga da je ona rasprodata u okviru većine prodavnica gde je bila u ponudi, a Microsoft je saopštio da kompanija radi na tome da zadovolji potražnju kupaca.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Logitech Harmony Remote podrška

Izvor: ITsvet.com, 26.Nov.2013, 07:37

Kompanija Logitech je istog dana kada je Microsoft počeo da prodaje svoju novu Xbox One konzolu predstavila all-in-one daljinski upravljač kompanije pod nazivom Harmony. Reč je o daljinskom upravljaču koji će vlasnicima nove Microsoft konzole omogućiti da upravljaju video sadržajima koje budu...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.