Notepad++ 6.3

Izvor: ITsvet.com, 07.Feb.2013, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Notepad++ 6.3

Notepad++ je besplatni editor koda i zamena za Notepad koja pruža podršku za nekoliko jezika. Pokreće se u MS Windows okruženju, a njegova upotreba kontrolisana je GPL licencom. Baziran na Scintilla komponenti, Notepad++ je pisan u C++ i koristi Win32 API i STL koji osiguravaju veliku brzinu izvršavanja i manju veličinu programa. Notepad++ 6.3 je najnovija verzija koja je objavljena i sa sobom donosi veliki broj unapređenja među kojima je zakrpa za slabu tačku koja je dovodila do problema sa UDL Stream Comment, dodata je User Defined Language opcija, nekoliko novih opcija za UDL definiciju brojeva, kao i nove verzije plugin-ova.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

MySQL 5.5.30

Izvor: ITsvet.com, 08.Feb.2013, 08:20

MySQL Community Edition je besplatna verzija najpopularnije baze podataka za koju podršku obezbeđuje aktivna zajednica open source programera. Najnovija verzija nosi oznaku MySQL 5.5.30 i donosi veliki broj izmena i unapređenja, među kojima je veliki broj zakrpa za ranije primećene slabe tačke...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.