Nokie 2,3 i 5!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 31.Maj.2018, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokie 2,3 i 5!

Uz pristup najnovijim uslugama kompanije Google, kao što je Google pomoćnik, ova tri modela donose čisto, bezbedno i ažurirano Android iskustvo na Android One i Android Go sistemima, dok vrhunska izrada i dizajn i dalje ostaju prepoznatljiva karakteristika svih Nokia pametnih telefona.
Nokia 5.1: Osvežen klasik
Oslanjajući se na klasičan dizajn prethodne generacije, Nokia 5.1 je izuzetno elegantan i moderan telefon. Telo ovog modela izrađeno je od bloka aluminijuma serije 6000 koji prolazi kroz 33 faze procesa mašinske obrade, eloksiranja i poliranja, kako bi se postigla jedinstvena završnica koja pruža neverovatan osećaj u ruci. Nova Nokia 5.1 dolazi sa ekranom koji je za 0.3 inča veći nego kod prethodnog modela, kao i sa telom užim za 2mm.

Uz MediaTek Helio P18 procesor sa osam jezgara i 2.0 GHz, Nokia 5.1 pruža neometane performanse koje su 40% brze i moćnije u odnosu na prethodnu generaciju, tako da sada možete još lakše stvarati i menjati sadržaj, ali i obavljati više stvari odjednom.
Nova Nokia 5.1 biće dostupna u tri osnovne boje: Boja bakra, teget plava i crna; dva skladišta/Opcije RAM-a 2GB/16Gb, 3GB/32GB; ovaj model će biti dostupan početkom jula po prosečnoj globalnoj maloprodajnoj ceni od 189 evra.
Nokia 3.1: Savršen spoj materijala i performansi
Nokia 3 je do sada bio naš najuspešniji model kada je reč o asortimanu Nokia pametnih telefona. Nova Nokia 3.1 sada spaja materijale neverovatnog dizajna sa odličnim performansama što ovaj model čini još atraktivnijim. Zakrivljen ekran lepo se uklapa sa aluminijumskim ivicama ovog telefona, obrađenim dijamantskim rezom, stvarajući savršenu harmoniju različitih materijala. Prilagođen upotrebi jednom rukom, Nokia 3.1 dolazi sa HD+ ekranom dijagonale 5,2 inča i formatom 18:9, i pruža još bolji pregled sadržaja. Ekran Nokia 3.1 modela je zaštićen Corning® Gorilla® staklom koje omogućava da vaš telefon što duže ostane lep.

Nova Nokia 3.1 dolazi u tri boje: plava/bakarna, crna/boja hroma i bela/boja bakra; dva skladišta/opcije RAM-a: 2GB/16Gb, 3GB/32GB. Ovaj model će biti dostupan od početka juna po prosečnoj globalnoj maloprodajnoj ceni od 139 evra.
Nokia 2.1: Pametni telefon čija baterija traje 2 dana sada je postao još bolji
Namenjena svim korisnicima koji su uvek u pokretu, Nokia 2.1 dolazi sa baterijom koja traje 2 dana, HD ekranom dijagonale 5,5 inča i dvostrukim prednjim stereo zvučnicima. Baterija od 4,000 mAh sada se puni još brže što vam omogućava da nesmetano obavljate vaše svakodnevne aktivnosti. Uz HD ekran, koji je za skoro 20% veći nego kod prethodne generacije, uzivaćete uz visokokvalitetne video snimke čak i kada ste u pokretu, a dvostruki zvučnici sa detaljima od nerđajućeg čelika pružaju vam neverovatan stereo zvuk.

Nudeći kvalitet i stil kakav se očekuju od Nokia telefona, nordijski dizajn ovog modela i metalni detalji su garancija da ćete se izdvajati iz mase. Njegov elegantan, zaobljen i egronomski dizajn i polikarbonatna pozadina čuvaju vaš telefon od ogrebotina. Unapređena Qualcomm Snapdragon® 425, 64-bitna mobilna platforma omogućava 50% brže performanse i jednostavnije korišćenje više aplikacija odjednom. Uz prednju kameru od 5MP i glavnu kameru od 8MP sa autofokusom sada možete zabeležiti akciju gde god da se nalazite.
Nova Nokia 2.1 biće dostupna u 3 boje: plava/bakarna, plava/srebrna i siva/srebrna. Ovaj model će biti dostupan početkom jula po prosečnoj globalnoj ceni od 115 dolara.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.