Izvor: B92, 21.Nov.2023, 11:00

Nižu se problemi sa CoD: Modern Warfare III

Igrači su nezadovoljni zbog toga koliko vremena im je potrebno da uopšte i pokrenu Call of Duty: Modern Warfare III.

Da bi se CoD MW III pokrenuo, neophodno je prvo da se otvorio Call of Duty: Modern Warfare II, što oduzima dodatno vreme. Stvar je u sledećem: Activision želi da od Modern Warfare II napravi centar za sve što ima veze sa CoD franšizom, a najnovija igrica je ujedno i prva koja će biti zahvaćena ovom odlukom.

Problemi muče CoD MW III od samog početka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a idu od reklama preko celog ekrana do PS5 verzije koja pokazuje grešku "Disc Required" i razočaravajuće single-player kampanje, prenosi sajt GameRant.

Iako su ovi problemi dovoljni za zabrinutost, ovo sa pokretanjem je, čini se, problem koji je MW III mogao lako da izbegne.

Da bi uključili CoD: Modern Warfare III, igrači moraju da urade sledeće:

* Otvore Call of Duti HQ i pokrenu Modern Warfare II

* Nađu opciju za Modern Warfare III u okviru Modern Warfare II, iodaberu kampanju.

* Onda se pojavi obaveštenje da igra treba da se ponovo pokrene da bi se uključio Modern Warfare III

* Zatim treba odabrati "Continue", i nekog vremena, uključiće se Modern Warfare III

Zbog ovog procesa, otvaranje Modern Warfare 3 traje najmanje 70-90 sekundi, i to na boljim računarima. Onima koji koriste MW III na preporučenim ili minimalnim sistemskim zahtevima, verovatno će trebati više vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.