Izvor: Tech-Lifestyle.com, 15.Okt.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprimetni VELIKI zvučnik za vaš televizor – Sonos Playbase

Preko 2/3 svih televizora stoji na nameštaju, a 1/3 „visi“ na zidu. Da bi većini televizora ponudila kvalitetan prateći zvuk, Sonos je predstavio Playbase – zvučnik koji se postavlja ispod televizora. Prenosi muziku s TV-a kada je uključen, i „samo“ muziku preko interneta kada je TV isključen. U njega je ugrađeno 10 zvučnika (šest srednjetonaca, tri visokotonca i jedan vufer), a neprimetno se uklapa ispod TV postolja. Izdržava do 35 kilograma težine, što je dovoljno za dijagonalu od 70 inča.
Ima samo dva priključka – optiku (za TV) i napajanje. Sa ostalim audio sistemima se povezuje bežično – ima pristup ka preko 80 muzičkih servisa. Uskoro se očekuje i upravljanje glasom. Cena je 799 evra.

1 od 5























Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.