Izvor: marketingITD.com, 24.Mar.2015, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanji album na svetu, u znak zahvalnosti za Najveći album na svetu

Životinjsko carstvo je jedan od najpoznatijih brendova iz nekadašnje Jugoslavije, koji postoji već čitavih 80 godina! Uz njega su odrasle mnoge generacije strastvenih sakupljača sličica, koje su učile o različitim vrstama životinja širom sveta sladeći se čokoladicama i lepeći sličice u čuvene albume. Kako bi se zahvalili svojim obožavateljima za godine vernog skupljanja, kompanija Kraš je u saradnji sa agencijom Drap osmislila ideju stvaranja Najvećeg albuma >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << na svetu, tako što će dodati svoje fotografije životinja.
Na stranici www.igraoni.ca  korisnici su mogli dodati svoje fotografije, čemu se odazvalo preko 20 000 sakupljača, koji su poslali više od 60 000 fotografija.
Sakupljači su se ponovo pokazali kao veliki ljubitelji Životinjskog carstva, i zbog ovog su iz Kraša odlučili da ih iznenade čestitkom u obliku Najmanjeg albuma na svetu. Svaki „Najmanji album“ bio je jedinstven – sadržavao je čokoladicu i tri posebno izabrane sličice koje je sakupljač prijavio. Albumi su poslati u 500 domova širom regije, a reakcije možete pogledati u video snimku ispod:

The post Najmanji album na svetu, u znak zahvalnosti za Najveći album na svetu appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.