Najfiniji kvalitet zvuka iz kompanije Copland

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 08.Jun.2023, 18:01

Najfiniji kvalitet zvuka iz kompanije Copland

Danski proizvođač audio uređaja Copland predstavio je novo flegšip cevno pojačalo pod nazivom CTA407, koje dolazi sa četiri elektronske cevi KT88 u push-pull režimu i u tandemu sa dve cevi 12BH7 i jednom ECC83 koje se napajaju iz tri torusna transformatora.

Svaka KT88 cev je podešena da radi u ultralinearnom režimu ali novo flegšip pojačalo brenda Copeland automatski se podešava na bilo koju cev iz porodice 6550/KT88/KT120/KT150 sa potpunim operativnim nadzorom od strane sveže dizajniranog dijagnostičkog sistema koji prikazuje status svake cevi na LED ekranima sa prednje strane uređaja.

I koji je zaključak? U pitanju je ploča klase A/B ali bliže klasi A za 50 vati po kanalu na 8 oma i isto toliko na 4 oma. Ukupno harmonijsko izobličenje (THD) je 0,8% a odnos signal i šuma je 100 dB, dok je negativne povratne informacije su navodno minimalne i iznose 18 dB.

Što se tiče portova sa zadnje strane, tu se nalaze četiri line-level izlaza, petlja trake i MM fono pretpojačalo koje dobro ide uz MC kertridže, a točkić za jačinu zvuka je motorizovan. Pojačalo Copland CTA407 košta 6.900 evra.
The post Najfiniji kvalitet zvuka iz kompanije Copland appeared first on Tech X Lifestyle: Svet u kom životni stil kreira tehnologiju!.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.