Najbrža grafenska eksterna baterija na svetu napuniće vaš telefon i laptop za tren oka

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 14.Jul.2023, 12:02

Najbrža grafenska eksterna baterija na svetu napuniće vaš telefon i laptop za tren oka

Srećom po nas, eksterne baterije su doživele značajan napredak, a to se najbolje može videti po inovativnoj BOLD 2 grafenskoj eksternoj bateriji koja smelo zalazi tamo gde nijedna eksterna baterija pre nje nije išla i brzo puni do čak 6 različitih uređaja istovremeno, uključujući MacBook koji može da napuni do 50% za svega 30 minuta!

Ova ultrabrza eksterna baterija koristi litijum-polimer-grafenske kompozitne ćelije, koje predstavljaju tehnologiju koja je sve popularnija u prenosivim baterijama, kako bi vam pružila sve što možete poželeti od jedne eksterne baterije. Jedinstvena svojstva grafena omogućavaju joj da efikasnije plasira više snage, što posledično dovodi do bržeg punjenja. MacBook je mačiji kašalj za eksternu bateriju BOLD 2 koja ga napuni od 0% do 50% za pola sata, skoro kao da ste ga utakli u utičnicu. Štaviše, svaki laptop koji može da se puni preko USB-C porta moći će da uživa u jednakoj nezavisnosti od utičnica, zahvaljujući USB-C portu od 140W.

Različiti uređaji se pune različitom brzinom, naravno, a BOLD 2 eksterna baterija je pokrila sve baze. Dva USB-C porta od 30W dovoljna su za većinu telefona, dronova i dodataka, ali tu je i port od 100W za uređaje koji troše više energije kao što su tableti i ručne gejming konzole. Na raspolaganju imate i MagSafe punjač za kompatibilne telefone i još jedan posebno namenjen Apple satu, da ne morate da se bakćete sa kablovima kada poželite da ga napunite na brzinu. To je ukupno 290W snage, cifra kojom nijedna druga eskterna baterija ne može da se pohvali, što čini BOLD 2 zaista najbržom grafenskom eksternom baterijom na svetu.
The post Najbrža grafenska eksterna baterija na svetu napuniće vaš telefon i laptop za tren oka appeared first on Tech X Lifestyle: Svet u kom životni stil kreira tehnologiju!.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.