NOVA TRAGEDIJA Dvoje dece izgorelo u požaru kod Donjeg Milanovca

Izvor: Blic, 03.Nov.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA TRAGEDIJA Dvoje dece izgorelo u požaru kod Donjeg Milanovca

Deca D. B. (3) i M. B. (2) stradala su jutros u požaru koji je izbio u njihovoj kući u selu Miroč kod Donjeg Milanovca.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, majka K. B. je u drugom stanju i pored preminule ima još dvoje dece, starosti pet i četiri godine. Nesrećne mališane je, akko saznajemo, ostavila u kući dok je sa starijom decom otišla po vodu. Okolnosti koje su dovele do požara još nisu poznate.

Kuća je i dalje u plamenu, a tela nesrećnih mališana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su, kako saznajemo, u potpunosti izgorela.





- Požar se desio u porodičnoj kući, a prema rečima lekara koji su se sad vratili s lica mesta, kuća i dalje gori, pa nisu ni uspeli da uđu unutra i obave uviđaj - kaže za "Blic" dr Miljojko Nešović, v.d. direktora Doma zdravlja Majdanpek.

Kako je agenciji Beta rekla portparolka Policijske uprave u Boru Marina Budić, vatrogasne ekipe su na terenu i gase požar.

- Kada požar bude ugašen, biće obavljen uvidjaj i tada će se sa sigurnošsću znati da li ima nastradalih - kazala je Budićeva.

Ovo je treći požar u Srbiji u poslednjih mesec i po dana u kom su život izgubila deca. Za poslednjih 10 meseci od vatre je stradalo čak osmoro mališana.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.