D. Milanovac: Izgorelo dvoje dece

Izvor: B92, 03.Nov.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

D. Milanovac: Izgorelo dvoje dece

Dvoje dece izgorelo je jutros u požaru koji je izbio u njihovoj kući u blizini sela Mosna kod Donjeg Milanovca, saznaje B92.

Kako nezvanično saznaje B92, trenutno je nemoguće izvršiti uviđaj, jer se do terena na kom se nalazi kuća može doći jedino terenskim vozilom.

Dve devojčice stare dve i tri godine stradale su jutros u požaru u kući kod Mosne, nedaleko od Donjeg Milanovca, dok su majka i dvoje dece spaseni, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslova.

Vatrogasci su, pošto su ugasili požar zatekli beživotna tela dve devojčice koje su rodjene 2011. i 2012. godine, navode u MUP.

Obdukcija tela biće izvršena sutra posle čega će biti poznat uzrok smrti devojčica, kažu u MUP.

Prethodno je njihova trudna majka kao i još dvoje dece spaseno iz kuće u plamenu, veličine četrdesetak kvadrata, koja je napravljena od drveta i blata.

Prema nezvaničnim informacijama Blica, majka K. B. je decu ostavila u kući dok je otišla po vodu.

Ovo je još jedna u nizu tragedija u kojima deca stradaju u plamenu.

Podsetimo, nedavno je u požaru u naselju Mali Rit kod Pančeva stradalo dvoje dece. Krajem septembra slična nesreća dogodila se na Novom Beogradu, kada je stradalo troje mališana.

U požaru u porodičnoj kući u zaseoku sela Cepanje kod Velike Krsne u decembru prošle godine nastradalo je troje dece.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.