NEMA DALJE? Karleuša objavila after seks fotku: Ona gola na krevetu, dok se Duško šeta na terasi

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA DALJE? Karleuša objavila "after seks" fotku: Ona gola na krevetu, dok se Duško šeta na terasi

Jelena Karleuša navikla je svoje verne fanove na provokativne fotografije, a ovoga puta pozirala je potpuno gola na krevetu hotelske sobe, sa suprugom u pozadini.

Karleuša je uz fotografiju poželela dobro jutro svojim prijateljima sa fejsbuka,a iako je pozirala potpuno naga ipak nije želela da publici pokaže baš sve pa je guzu prekrila sličicom "Facebook like"-a.

Da njenoj publici nikada nije dosta ovakvih fotografija, svedoče i lajkovi ali i  komentari koje je dobila na svom Fejsbuk profilu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stanija Dobrojević poručuje iz Amerike: Kada kraljica nešto želi, kraljica to i dobije! (Foto)

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2014

Stanija Dobrojević nedavno je u potpunoj tajnosti otputovala u Ameriku, ali još jednom je pokazala da gde god da ode, uvek misli na svoje najvernije fanove. Atraktivna starleta, ovog puta je pored fotografije obradovala i intresantnim komentarom...Šok za fanove: Stanija Dobrojević u tajnosti otputovala...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.