NEĆE VAM ODGOVORITI: Ovo je najveća glupost koju možete napraviti kada šaljete IMEJL!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2017, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE VAM ODGOVORITI: Ovo je najveća glupost koju možete napraviti kada šaljete IMEJL!

Saznajte kako treba da izgleda savršen primerak elektronske pošte.

Kompanije "Boomerang" sprovela je istraživanje na 250 hiljada mejlova kako bi otkrila kako treba da izgledati savršen primerak elektronske pošte.

Istraživanje je pokazalo da je gramatika najvažnija pri pisanju, a najviše kada je posredi naslov mejla, odnosno "subject".

Mejlovi bez ijedne greške u naslovnom delu odgovore dobijaju u 34 posto slučajeva, dok oni koji imaju gramatičku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grešku odgovor dobiju u samo 29 posto slučajeva. Kada je naslov kratak i bez greške, odgovor stiže u čak 41 posto slučajeva.

PROVERITE DA LI JE VAŠ! Ovi ajfoni se povlače iz prodaje - zbog problema sa baterijom!

Ipak, najveća greška koju možete da napravite jeste da naslov mejla napišete malim početnim slovom, tada odgovor stiže u samo 28 posto slučajeva.

Otkrili su i da ljudi ove greške najčešće prave ponedeljkom pa zato, ako već morate da šaljete mejlove ponedeljkom, pripazite na ove stvari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.