Muzika za odabrane! – Marquis predpojačalo

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 16.Apr.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzika za odabrane! – Marquis predpojačalo

Izgleda kao lobanja, a nosi ime Memento mori, na latinskom „ne zaboravi da moraš umreti“. Imenom podseća da je život kratak i da ga treba proživeti kvalitetno, bez žali za propuštenim. Pravljen je za audiofile koji više brinu o čistom zvuku, nego da imaju širok spektar funkcija na dohvat ruke.
Na kraju, ne želite da slušate muziku na kvalitetnim slušalicama povezanim na loše pojačalo. Inače, ima priključak za slušalice od 6,35 mm.
Od audio specifikacija izdvajamo frekventni odziv od 5 MHz (-3dB), izlazni napon 15 V RMS po kanalu u 50 Oma (sa ne više od 0.05 odsto ukupnog harmonijskog izobličenja od 20 Hz do 20 kHz), odnos signal-šum od -117 dBV, osetljivosti od 26 bD i ulazne impedanse od 100 kOma.
Opciono se može koristiti s baterijama, kada je autonomija do pet sati. Cena je od 5000 do 13,500 dolara, u zavisnosti od odabrane boje.

1 od 7





























Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.