Moto Z3 od ivice do ivice

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 26.Jun.2018, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moto Z3 od ivice do ivice

Vaše mobilno iskustvo ne završava se sa vašim telefonom. Baš zato, moto z i moto modovi1 pomeraju granice običnih pametnih telefona pružajući vam napredne karakteristike. Modularna tehnologija transformiše vaš moto z3 play u mobilno iskustvo koje vam omogućava da uživate u svojim strastima. štampajte Polaroid® fotografije direktno sa vašeg telefona u roku od par sekundi, prikažite projekciju na ekranu od 70 inča gde god da se nalazite, ili dodirom ekrana konsultujte vašeg ličnog asistenta u vezi muzike, vesti, pitanja i još mnogo toga. Jednostavno rečeno, moto z porodica radi ono što nijedan drugi pametni telefon ne može. Uz to, svi vaši omiljeni moto modovi biće kompatibilni sa vašim novim moto z3 play uređajem.
Uređaj je u potpunosti sačinjen od Corning Gorilla stakla i izuzetno laganog aluminijuma koji se koristi za izradu aviona. Vidite više – skrolujte manje – uz 13 odsto veći prostor ekrana i više piksela po inču u poređenju sa prethodnom generacijom, pri čemu su dimenzije uređaja ostale iste. Ekran od 6 inča sa Full HD Super AMOLED displejom i odnosom dimenzija od 18:9 obezbeđuje vam pogled „od ivice do ivice“ bilo da gledate najnoviju hit seriju ili da čitate vaš omiljeni blog. Čitač otiska prsta sada se nalazi na bočnoj strani ali je tu i dalje „One Nav“ dugme na dnu koje omogućava još jednostavniju navigaciju.

Uz Google Lens3™ ugrađen direktno u uređaj, pametna kamera moto z3 play telefona stavlja akcenat na veštačku inteligenciju i prikazuje više nego što vidite na prvi pogled uz mogućnost pretrage svakodnevnih objekata, kopiranja i prevoda teksta4 i davanja informacija o znamenitostima. Sinemagrafi dodaju zabavnu i kreativnu dimenziju vašim slikama omogućavajući da “zamrznete” bilo koji momenat video snimka, pritom dodajući istoj slici animirani segment – jedinstvena kombinacija slike i video snimka. A kako biste postigli savršen selfi, sve što treba da uradite jeste da odaberete portret mod – unapređena kamera moto z3 play uređaja od 8MP pobrinuće se za ostatak.
Zahvaljujući tome što ima četiri mikrofona i procesor niske potrošnje za prirodnu obradu jezika, moto z3 play obezbeđuje vam da iskusite besprekorno iskustvo ličnog glasovnog asistenta – čak i u sleep modu. Osim toga, on takođe optimizuje zadavanje glasovnih komandi radi bolje preciznosti i pouzdanosti glasnovnog upravljanja.
Moto z3 play biće dostupan ovog leta u Evropi uz Moto Power Pack kao moto z3 play Power Edicija.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.