Monitor2Go: 15,6-inčni displej dizajniran za tablete

Izvor: ITBox.rs, 22.Sep.2012, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monitor2Go: 15,6-inčni displej dizajniran za tablete

Svaki vlasnik tableta bi sigurno voleo da postoji mogućnost da na svoj uređaj nadogradi veći displej. Takva mogućnost postoji, a radi se o jedinstvenom rešenju, 15,6-inčnom displeju poznatom pod nazivom Monitor2Go, koji je dizajniran specijalno za tablete.…The post Monitor2Go: 15,6-inčni displej dizajniran za tablete appeared first on ITBOX.RS.Pročitaj kompletan članak.

Nastavak na ITBox.rs...






Povezane vesti

Toshiba Camileo BW20 vodootporna kamera

Izvor: ITBox.rs, 22.Sep.2012

Toshiba je paleti svojih uređaja dodala i novu vodootpornu kameru, poznatu pod nazivom Toshiba Camileo BW20, koja je od sada dostupna po ceni od 99 dolara. Toshiba Camileo BW20 kamera dizajnirana je da bude otporna na udarce…The post Toshiba Camileo BW20 vodootporna kamera appeared first on ITBOX.RS.Pročitaj...

Nastavak na ITBox.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITBox.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITBox.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.