Miele IFA 2017: Transparentna elegancija koja lebdi iznad šporeta

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 21.Sep.2017, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miele IFA 2017: Transparentna elegancija koja lebdi iznad šporeta

„Triple and Pure“: Miele postavlja ton kuhinje putem dva nova i ekstravagantna aspiratora za zidnu instalaciju. Oba modela su veoma snažni i efikasni i impresioniraju svojim dizajnom. U pogledu oblika i boje, oni se savršeno uklapaju sa Miele serijom ArtLine kuhinjskih uređaja.
Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama ovi aspiratori takođe ostavljaju više prostora iznad ploče za kuvanje.
Triple i Pure modeli su neverovatno efikasni. Dostupna su dva režima rada, ventilacija i recirkulacija, u kombinaciji sa efikasnim filterom od aktivnog uglja. Triple i Pure uređaji komuniciraju sa Miele pločom za kuvanje tako da automatski podešavaju jačinu usisavanja u skladu sa onim šta se dešava na samom šporetu (Con@ctivity 2.0). Uz pomoć dodatne opreme ove aspiratore je moguće kontrolisati putem WLAN i Miele mobilne aplikacije na vašem mobilnom telefonu ili tabletu.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.