Microsoft priznao da su Appleovi uređaji bolje povezani međusobno

Izvor: B92, 23.Mar.2015, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft priznao da su Appleovi uređaji bolje povezani međusobno

Uz Windows 10 Microsoft radi na tome da svoje ključne proizvode približi, ali kompanija i dalje ima puno posla kako bi to i učinila.

Međutim, ono što smo već govorili da je Microsoft promenio a to je politika ponašanja u kompaniji, sada se potvrđuje.

Šef marketinga Microsoft-a Kris Kapozela priznao je na Convergence 2015 događaju da su u ovom trenutku Apple i Google dva najbolja primera kako bi stvari trebalo da izgledaju u toj oblasti.

"Windows je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veliki kao i Internet Explorer i Office i drugi proizvodi. Ali to takođe pokazuje da mi nemamo blisko povezivanje između naših proizvoda koje su Google i Apple već uspeli da postignu" rekao je on.

On je objasnio da Microsoft već pokušava da usvoji sličan pristup, ističući da je OneNote integracija u Surface Pro 3 živi dokaz za to. U isto vreme, Cortana i Bing će postati ključne funkcije Windowsa 10, pa će se tako razviti od aplikacije do samostalne platforme. Iako Microsoft malo kasni u ovom pogledu, očigledno je da ima ambiciozne planove za Windows 10.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Microsoft: Apple proizvodi su bolje povezani od naših

Izvor: B92, 23.Mar.2015

Uz Windows 10 Microsoft radi na tome da svoje ključne proizvode približi, ali kompanija i dalje ima puno posla kako bi to i učinila. Međutim, ono što smo već govorili da je Microsoft promenio a to je politika ponašanja u kompaniji, sada se potvrđuje. Šef marketinga Microsoft-a Kris Kapozela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.