Microsoft Office 2010: Besplatan dodatak Asistent+

Izvor: Superteza.com, 04.Okt.2010, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft Office 2010: Besplatan dodatak Asistent+

Za uspešno poslovanje, od velike važnosti je briga o partnerima, klijentima ili kupcima. Za privatne lekare, stomatologe i apotekare važno je da lako i brzo pronađu izveštaj sa svim podacima o pacijentu ili da ih blagovremene obaveste o poseti ili rezultatima. Advokati, računovođe ili turističke agencije, u cilju boljeg poslovanja, imaju potrebu da vode detaljne izveštaje o svim klijentima i da ih obaveštavaju o novinama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Superteza.com << Office 2010 može biti pravo rešenje za sve one koji žele da unaprede svoj biznis: lak je za korišćenje i obogaćen novim alatkama koje nude veći radni učinak korisnika. Na tržištu Srbije tokom oktobra meseca, pojaviće se i lokalizovana verzija ovog programa.

Nastavak na Superteza.com...






Povezane vesti

Besplatan programski dodatak za Office 2010

Izvor: Mikro - PC World, 05.Okt.2010, 10:24

Tokom oktobra na našem tržištu pojaviće se i lokalizovana verzija programa Office 2010, a Microsoft Srbija je objavio da će svim korisnicima koji do 31. decembra kupe neki od paketa Office 2010 pokloniti programski dodatak Asistent +. Ovaj programski dodatak koji je razvila kompanija Gowi, Microsoftov...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Superteza.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Superteza.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.