Izvor: Tech-Lifestyle.com, 09.Dec.2022, 19:02

Metalfish Y2 Fish Tank kućište za PC ima pravi akvarijum sa gornje strane

Ako vam gejmerski PC sa WC šoljom izaziva nepotrebnu anskioznost, onda PC kućište Metalfish Y2 Fish Tank nije za vas. Međutim, ako je tečnost unutra 3M Novec/Flourinert kao što je to slučaj u Gigabyte Fish Tank računaru, onda je sve sasvim u redu. Ali ne možete držati ribice, što znači da to nije baš akvarijumski PC.

Ako ste se zapitali… ne, ovo nije izmišljotina. Metalfish Y2 Fish Tank kućište za PC je pravo PC kućište koje možete kupiti za novac i da, baš tako se zove.
Ono se sastoji iz dva dela. Gornji deo čini akvarijum sa ivicama debljine 5 mm a ono što je začuđujuće je to što akvarijum i kućište računara razvaja 3 milimetra akrila. Ne znamo da li se to dodaje na stakleno dno od 5 mm ili je to sve.

Kućište računara ima dimenzije 245 sa 220 mm, što je dovoljno prostora da se smesti Micro ATX ili Mini ITX matična ploča. Tu su i dva kulera od 9 mm sa raznobojnim osvetljenjem a kućište ima i 90 mm prostora za kuler procesora. Unutra može stati grafička kartica ne veća od 200 mm.
Metalfish Y2 Fish Tank kućište za PC je dostupno na velikim e-commerce platformama u Kini po ceni ekvivalentnoj 60-75$.
The post Metalfish Y2 Fish Tank kućište za PC ima pravi akvarijum sa gornje strane appeared first on Tech X Lifestyle: Svet tehnologija za lakši život.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.