Mehanički džin od dva metra pleše uz Sinatru

Izvor: B92, 05.Apr.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mehanički džin od dva metra pleše uz Sinatru

Robot Titan, gost Digitalnog samita Zapadnog Balkana koji se održava u Beogradu, oduševio je danas učesnike iz zemlje i sveta performansom, plesom uz čuvene svetske hitove.

Titan je uz brojne poznate pesme, poput "Lady in red" izvođača Krisa De Burga (Cris De Burgh), kao i Sinatrinog hita "My Way" iz 1967. godine plesao okružen oduševljenim gostima Samita koji su ga snimali i fotografisali.

Ovaj mehanički džin "šeste" generacije viši od dva metra, obraćao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se publici u centralnom holu Palate Srbije, "stepovao" u ritmu poznatih muzičkih numera, i na kraju izvođenja Sinatrinog hita se - isključio, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Titan je, inače, performer koji nastupa na brojnim svetskim manifestacijama još od 2004. godine kada se prvi put pojavio u javnosti, Nastao je u "laboratoriji" britanske kompanije Cyberstein Robots, a danas nastupa širom sveta na koncerima sa čuvenim izvođačima kao što je pop pevačica Rijana, a učestvovao je i u engleskom izdanju "Velikog brata".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robot Titan plesao u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2019

Robot Titan, gost Digitalnog samita zapadnog Balkana koji se održava u Beogradu, oduševio je danas učesnike iz zemlje i sveta performansom, plesom uz čuvene svetske hitove...Titan je uz brojne poznate pesme, poput "Lady in red" izvođača Krisa De Burga, kao i Sinatrinog hita "My Way" iz 1967. godine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.