Macrium Reflect 5.1.5496

Izvor: ITsvet.com, 29.Dec.2012, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macrium Reflect 5.1.5496

Macrium Reflect je odlično rešenje za oporavak za kućne i poslovne korisnike. Ovaj program korisnicima pruža zaštitu dokumenata, fotografija, muzičkih sadržaja i e-mail poruka. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku Macrium Reflect 5.1.5496 i sa sobom donosi veliki broj modifikacija i unapređenja, među kojima su kompletna integracija Windows PE 4.0, integracija sa Windows Assessment and Deployment Kit, ADK, a obezbeđen je i veliki broj zakrpa za ranije primećene slabe tačke, kao što su zakrpa za slabu tačku koja je dovodila do krahiranja Reflect-a prilikom prikazivanja „Rescue Media Drivers“ strane.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

SketchUp 8.0.16846

Izvor: ITsvet.com, 29.Dec.2012

Google SketchUp je softver koji se može koristiti za kreiranje 3D modela bilo čega. Najnovija verzija ovog softvera koja je objavljena nosi oznaku SketchUp 8.0.16846 koja sa sobom donosi veliki broj izmena i unapređenja, pa su tako nove verzije SketchUp i SketchUp Pro dostupne na sledećim jezicima:...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.