MWC 2016: Evolucija Sony Xperia u X seriju telefona

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 22.Feb.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MWC 2016: Evolucija Sony Xperia u X seriju telefona

Sony Mobile danas otkriva novi izgled Xperia™ brenda predstavljajući prvu “X” seriju pametnih telefona i viziju budućnosti komunikacija, sa uređajima koji se uklapaju u okolinu i na taj način menjaju način na koji komunicirate sa svetom.
Prva “X” serija pametnih telefona : Xperia X, Xperia X Performance and Xperia XA
Xperia X serija oživljava viziju brenda Sony Mobile dodavanjem novih detalja inteligentne tehnologije na već postojeće popularne Sony-jeve karakteristike: kameru, bateriju i dizajn, u nameri da svakodnevnicu učini pametnijom i jednostavnijom.
Predviđanje neočekivanog je teško ali ne i nemoguće – nova generacija Xperia kamere podiže spontane fotografije na potpuno nov nivo, dozvoljavajući vam da slikate u oštrom fokusu čak i one potpuno neisplanirane momente. Nov Predictive Hybrid Autofocus, na telefonima Xperia X i Xperia X Performace, razvijen je u bliskoj saradnji sa Sony-jevim inženjerima kamere. Omogućava vam da odaberete objekat slikanja a zatim predviđa njegovo kretanje, pa tako možete uhvatiti bilo koju akciju u perfektnom fokusu, bez blura.
Napredne funkcije garantuju izdržljivost baterije a Xperia X serija uključuje i Sony-jevo pametno upravljanje baterijom i obezbeđuje njeno trajanje i do dva dana.
Xperia Ear je bežična slušalica nove generacije koja potpuno menja način komunikacije, bez kompromisa u uživanju u svakodnevici oko vas. Obezbeđuje korisne informacije kao što su vaš dnevni raspored, vremenska prognoza ili poslednje vesti. Osnažena Sony-jevom tehnologijom glasovnog upravljanja, reaguje zvučne komande, pa tako možete pozivati ili izdiktirati sms poruku, obaviti internet pretragu, doći do određene lokacije.
Omogućava vam da obaveze unaped završite uz lako, bežično i hands free iskustvo.
Povezuje se sa vašim Android pametnim telefonom kroz NFC ili Bluetooth® i host aplikacijom gde možete prilagoditi podešavanja, komande, notifikacije, kao i odabrati koje vam informacije trebaju kada se ujutru priključite.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.