Lepoj Breni na dan slave preminula majka

Izvor: Blic, 21.Nov.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepoj Breni na dan slave preminula majka

Lepa Brena doživela je danas tešku porodičnu tragediju. Njena majka Ifeta preminula je u 81. godini.

Brenina mama preminula je jutros u Beogradu posle duže bolesti, potvrdila je za "Blic" portaparolka poznate pevačice.

Ifeta Jahić godinama se lečila zbog bolava u kičmi i nogama, a u martu je operisala koleno u Tuzli, posle čega ju je Brena prebacila u Beograd da bi bila što više sa njom. Ifeta je bila teško pokretna.

Brena je uvek isticala koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bliska sa majkom i kolika joj je podrška bila u životu. Tako, nedavno joj je posvetila album sevdalinki koje je Ifeta volela.

Brena i njen suprug Boba Živojinović danas je trebalo da proslave slavu Svetog Aranđela ali su okuplanje u svojoj prodičnoj kući na Bežanijskoj kosi otkazali.

Breni je otac preminuo pre četiri godine, a od tada je još više bila posvećena majci o kojoj su takođe brinuli Brenin brat Faruk i sestra Faketa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.