Tragedija u porodici Lepe Brene

Izvor: Mondo, 21.Nov.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u porodici Lepe Brene

Pevačica je na dan kada slavi slavu doživela tešku porodičnu tragediju.

Foto: MONDO

Majka pevačice Ifeta preminula je danas u 81. godini, saznaje "Kurir". List piše da je Ifeta godinama bila teško bolesna, a da je Brena nedavno prebacila u Beograd iz Tuzle kako bi se nakon operacije oporavljala u krugu porodice.

Pevačica je nedavno majci posvetila album sevdalinku, a zbog ovog teškog udarca Brena i njen suprug Boba Živojinović otkazali su današnje okupljanje zbog proslave Svetog Arhanđela.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepoj Breni preminula majka

Izvor: Prva.rs, 21.Nov.2014

"Tačno je da je majka Lepe Brene, Ifeta Jahić preminula jutros. Budući da je Lepa Brena uvek imala kompatibilnu saradnju sa medijima, zahvaljujemo se na razumevanju što ćete poštovati privatnost porodica Živojinović i Jahić u vreme trajanja žalosti", poručuju iz njenog PR tima.. Svojoj majci...

Nastavak na Prva.rs...

Sin Lepe Brene emotivno podneo bakinu smrt

Izvor: Blic, 21.Nov.2014

Pevačica Lepa Brena danas je prošivela porodičnu tragediju kada joj je jutros preminula majka Ifeta, što je veoma teško podneo i njen sin Viktor...Pevačicin naslednik je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa majkom i bakom uz poruku:..- Uvek ću te voleti - napisao je Viktor na Fejsbuku...Danas...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.