LUDAK Ovo je genije koji je na lešu kita surfovao kroz jato ajkula

Izvor: Blic, 03.Nov.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDAK Ovo je "genije" koji je na lešu kita surfovao kroz jato ajkula

Harison Vilijams, Australijanac željan uzbuđenja, sa broda je skočio u more, popeo se na leš kita koji je plutao i privukao veliki broj ajkula koje su kružile oko njih. Prema izveštaju australijskih medija, ovo se događalo između Frimentla i Rotnest ostrva.

Vilijams je stajao na lešu velikog sisara kojem su vidno nedostajali delovi mesa, jer su ga već napola pojela najmanje dva tigrasta morska psa i jedna velika bela ajkula.

- Moja mama misli da sam idiot, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ni tata baš nije ponosan - rekao je Vilijams koji je, kako kaže, "hteo da vidi može li da pomogne kitu".

Njegov potez kritikovali su i stručnjaci za kitove, koji se boje da će i ostali ljubitelji adrenalina probati da dobiju iste fotografije s mora.

- Dosad niko nije bio toliko lud da učini nešto tako, i nadam se da se neće ponoviti - kazao je Vil Džouns za lokalne medije.

- Plivanje u blizini kitova, bilo živih ili mrtvih, u australijskim vodama je zabranjeno - dodao je.

VIDEO > Australijanac se popeo na leš kita kako bi "mu pomogao":

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.