Izvor: Tech-Lifestyle.com, 11.Apr.2024, 12:03

LG StanbyME zvučnik daje LG StanbyME prenosivom ekranu pojačanje zvuka

Sećate li se prenosivog ekrana LG StanbyME? LG je nedavno predstavio prateći zvučnik za njega. LG StanbyME zvučnik je prenosiv, univerzalan zvučnik dizajniran kako za povezivanje sa LG StanbyME lifestyle ekranom tako i za samostalnu upotrebu.
LG StanbyME zvučnik je pogodan za ljude koji vode računa o dizajnu i uživaju u strimovanju kako unutra, tako i napolju. Nudi besprekorno povezivanje i kontrolu putem daljinskog upravljača StanbyME ekrana, Bluetooth povezivanja i praktičnog kontrolnog widget-a.
LG StanbyME Zvučnik poboljšava audio doživljaje svojom WOW Orkestrom funkcijom, α (Alpha) 7 Gen 6 AI procesorom za optimizaciju zvuka, 20-milimetarskim dualnim tiviterima za detaljnu visoku frekvenciju i dualnim pasivnim radijatorom za dubok bas.
Dizajniran je za fleksibilnost, sa posebnom postoljem za pričvršćivanje na StanbyME ekran, IPX5 otpornošću na vodu i do 16 sati trajanja baterije. LG StanbyME zvučnik XT7S Bluetooth zvučnik možete nabaviti za US$200 na LG.com.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.