Izvor: Blic, 07.Jul.2017, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korak dalje - telefon koji prikazuje holograme

RED, proizvođač luksuznih kamera i foto aparata najavili su da će uskoro predstaviti premijum telefon Hydrogen One koji, kako kažu, ima hologramski displej.

Telefon sa displekom od 5,7 inča koristiće nanotehnologiju koja bi trebalo da omogući prelazak sa tradicionalnog 2D sadržaja na hologramski i 3D sadržaj kao i na interaktivne igrice.

Radi na androidu, a kao dodatak tu je i mogućnost da se stero zvuk prebacuje u multidimenzionalni audio. Hendset je modularan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i pruža mogućnost pravljenja visokokvalitetnih video i zvučnih zapisa.

Od ostalih detalja poznato je samo da telefon ima USB-C port, klasičan džek za slušalice kao i da je početna cena, i to samo za priorder, 1.195 dolara, za aluminijumsku varijantu.

Prodaja kreće u prvoj polovini 2018.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Red proizvodi prvi telefon sa hologramskim ekranom

Izvor: B92, 08.Jul.2017, 10:56

Američki proizvođač kamera Red uskoro će predstaviti svoj prvi pametni telefon Hydrogen One koji će imati hologramski displej...Prema saopštenju iz Reda, Hydrogen One će imati 5,7-inčni displej koji će imati 2D, hologramske, 3D i interaktivne sadržaje...Dok se mnogi pitaju na šta bi Hydrogen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.