Red proizvodi prvi telefon sa hologramskim ekranom

Izvor: B92, 08.Jul.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red proizvodi prvi telefon sa hologramskim ekranom

Američki proizvođač kamera Red uskoro će predstaviti svoj prvi pametni telefon Hydrogen One koji će imati hologramski displej.

Prema saopštenju iz Reda, Hydrogen One će imati 5,7-inčni displej koji će imati 2D, hologramske, 3D i interaktivne sadržaje.

Dok se mnogi pitaju na šta bi Hydrogen One mogao da liči, osnivač Reda Džim Džanard govori kako nema dobrog načina da se telefon opiše dok ga ljudi sami ne vide.

"Naš displej će biti nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što niste videli dosad", rekao je Džanard.

Iz Reda kažu da će Hydrogen One konvertovati stereo zvuk u "multi-dimenzionalni audio koji će napadati sva čula". Hydrogen One će biti dostupan na tržištu početkom 2018. godine, a već ga možete unapred poručiti putem web stranice Reda. Verzija telefona izrađena od aluminijuma koštaće oko 1.200 dolara, a od titanijuma 1.600 dolara. Iz kompanije su naglasili da ne mogu garantovati da će te cene važiti kad se telefon nađe u prodaji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.