Kompanija Pantheone Audio napravila je skulpturalni zvučnik

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 14.Jun.2023, 18:01

Kompanija Pantheone Audio napravila je skulpturalni zvučnik

Australijska dizajnerska firma Pantheone Audio premijerno je predstavila novi zvučnik koji je istovremeno i skulptura i uređaj sa vrhunskim kvalitetom zvuka. Zvučnik Obsidian je drugi po redu model u luksuznoj liniji audio proizvoda ove kompanije koja inspiraciju vuče iz umetnosti.
Obsidian je ime dobio po magmatskoj steni jer bukvalno izgleda kao organska stena u obliku suze, sa okruglom bazom i špicastim vrhom. Zvučnik je visok 26 cm i ima minimalistički, umetnički dizajn koji će se uklopiti u svaki enterijer. Zvučna kutija je napravljena od smole visoke gustine a od boja na raspolaganju imate crnu i belu.

Muziku možete strimovati preko platofme AirPlay 2, aux kabla ili Wi-Fi i Bluetooth konekcije, ali pored toga Obsidian može da se poveže na druge uređaje, uključujući i druge Obsidian zvučnike za sinhronizovano strimovanje i kreiranje imerzivnog zvučnog okruženja. Možete mu davati i glasovne komande preko integrisanog asistenta Alexa, dok aplikacija Pantheone omogućava podešavanje jačine zvuka, biranje pesama i biranje višesobnog ili sleep režima, između ostalog.
Obsidian je pojačalo D klase sa frekvencijskim odzivom od 55-22000 Hz. Baterija može da mu traje 15 sati sa normalnom jačinom zvuka, a puni se od nule do vrha za svega dva sata dok je za 50% kapaciteta dovoljno samo 30 minuta.
Obsidian zvučnik je dostupan širom sveta putem sajta Pantheone po ceni od 1.479$.

1 od 7






























The post Kompanija Pantheone Audio napravila je skulpturalni zvučnik appeared first on Tech X Lifestyle: Svet u kom životni stil kreira tehnologiju!.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.