Kakvo iznenađenje! Sony najavio veliki događaj u oktobru: U tajnosti razvili nov telefon? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 17:03

Kakvo iznenađenje! Sony najavio veliki događaj u oktobru: U tajnosti razvili nov telefon? (FOTO)

Ove godine upoznali smo Xperia 1 III, Xperia 5 III i Xperia 10 III.

Delovalo je da će oktobar pripasti kompaniji Google i njihovim Pixel 6 telefonima (Apple je predstavio iPhone 13 u septembru, a Samsung je odložio prezentaciju Galaxy S21 FE), ali je Sony iznenada objavio da planira veliki događaj krajem meseca.

Kompanija se oglasila na Twitteru i najavila “Xperia event” za 26. oktobar, čime je stavila do znanja da će lansirati nov mobilni uređaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
O kom telefonu je reč?! Ranije ove godine, upoznali smo Xperia 1 III, Xperia 5 III i Xperia 10 III, pa ispada da su ovaj projekat pripremali u tajnosti.

Please subscribe to #SonyXperia YouTube to see our exciting announcement on October 26 2021, 12:00 JST / October 25 2021, 23:00 EDT#Sony #Xperia #SonyXperia #ProductAnnouncement

— Sony | Xperia (@sonyxperia) October 12, 2021

Šta se sprema?

Prerano je da Sony predstavi 4. generaciju “pametnih” telefona, jer ni Qualcomm nije prezentovao flagship CPU za 2022, prenosi Android Police.

Noviteti se očekuju u decembru i teško da bi se japanska kompanija “zaletala” s najavama.

Spekuliše se da stiže uređaj srednje kategorije sa Snapdragon 888 čipsetom, ali ćemo detalje saznati tek za dve nedelje.

Doduše, možda nešto ranije počnu da “cure” informacije, što nije čudno za tech zajednicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.