Izvor: marketingITD.com, 15.Apr.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izgleda najteži posao na svetu i ko ga obavlja? [VIDEO]

Marketinška agencija Mullen (SAD) raspisala je konkurs na „najteži posao na svetu“ za koji su se prijavile 24 osobe. Kandidati su intervjuisani preko video linka, a u zahteve koje je pred njih izneo ispitivač bilo je zaista teško poverovati: nema sedenja u toku radnog vremena – koje traje 24 sata dnevno, nema odmora, slobodnih dana, praznika, nije predviđeno vreme za spavanje, morate pomagati svojim kolegama i ostajati budni do kasno u noć, tačnije, dok god imaju potrebu za vama, a pauza za obrok se podrazumeva samo ukoliko su kolege završile svoje obroke, i niste im potrebni u tom trenutku.
Da li je to uopšte legalno? Ko pristaje da radi tako nešto?! samo su neka od pitanja koje su kandidati postavili. A odgovor, koji je neke od kandidata i rasplakao, nalazi se na kraju video snimka:

I, da li ste saglasni, je li to zaista najteži posao na svetu?
Iza ovog video snimka sa snažnom porukom stoji, dakle, online prodavnica čestitki CardStore, koja je želela da podseti (odraslu) decu da neko njima drag svakodnevno obavlja najteži posao na svetu.
The post Kako izgleda najteži posao na svetu i ko ga obavlja? [VIDEO] appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Povezane vesti

Konkurs za najteži posao na svetu koji milioni već rade - Da li biste ga prihvatili? (Video)

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2014

Dvadeset i četiri osobe koje su se prijavile na konkurs za ovaj posao nisu mogle da veruju svojim ušima kada su čule o kakvim se uslovima za rad govori. Smena koja traje 24 sata, a plata ne postoji. Da li biste vi radili tako?

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.