IZBRISANE PORUKE SA WHATSAPP-A SE MOGU VRATITI: Uz par klikova sve je opet tu, ali jedan korak je obavezan

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 14:57

IZBRISANE PORUKE SA WHATSAPP-A SE MOGU VRATITI: Uz par klikova sve je opet tu, ali jedan korak je obavezan

Nikako nemojte izostaviti.

Možete da arhivirate ili brišete poruke u aplikaciji WhatsApp. Koja je razlika? Arhivirane poruke se lako mogu vratiti u samoj aplikaciji, dok kod izbrisanih to nije slučaj. Ali to ne znači da je nemoguće.

Arhivirane poruke možete naći i sami, tako što ćete listu četova povući na dole, a na vrhu će se pojaviti Arhiva. U arhivi možete pronaći sve poruke koje ste namerno ili slučajno prebacili tu.

This is what I want >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 👍🎊. Thank you #WhatsApp.#archived_chat pic.twitter.com/UtZflcyNQf

— Zuhaa 🇵🇰 (@zo_ha_) July 14, 2021

Kako vratiti obrisane poruke u WhatsAppu?

Deinstalirajte i ponovno instalirajte aplikaciju. Kad je ponovno instalirate, WhatsApp će vas pitati da li želite da vratite i istorijat poruka iz backup-a. Odaberite Restore i sve što je sačuvano će se vratiti.

Ovaj postupak radi na Androidu i iOS-u, ali samo ukoliko vam je backup poruka uključen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.