I.N.O.X. TITANIUM SKY HIGH limitirano izdanje

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 19.Maj.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I.N.O.X. TITANIUM SKY HIGH limitirano izdanje

Novi časovnik I.N.O.X. Titanium Sky High limited edition, izrađen je u seriji od samo 2000 primeraka. Preživeo je ukupno 130 testova izdržljivosti od kojih su izlaganje termo šokovima sa varijacijom temperature čak i do 60º C, pa do visinskih stanja od 21.300 metara, što je recimo dva puta veća visina od prosečne visine letenja putničkog aviona.
Inspiraciju za ovaj sat dizajneri su crpeli iz već postojećeg Naimakka paracord dodatka koji krasi novi časovnik u vidu bele pletene narukvice sa elementima crnog i Technora® žicom. Šta je Technora®?
U pitanju je para – aramidno vlakno, 8 puta jače od čelika koje se nalazi unutar pletene Naimakka paracord narukvice. Da li znate da su paracord vlakna korišćena za popravku Habl svemirskog teleskopa?

Kombinacija belih elemenata sa peskirano sivom bojom visoko otpornog titanijuma je podsećanje na atronautska odela.
Da bi sve bilo kao kod astronauta i ovaj sat ima svoj “šlem”, odnosno transparentni bamper (branik).
Svaki od 2000 primeraka ovih fascinantnih satova dolazi upakovan u kapsul kutiju koja je otporna na udarce i vodu. U kutiji se kao dodatni aksesoar nalazi i rezervna gumena narukvica za sat, bele boje sa crveno-plavim detaljima. Pored narukvice u kutiji se nalazi i Swiss Army nožić ograničene serije sa atronautskom metalnom oznakom i paracord priveskom za ključeve.
Sat će se naći u prodaji od septembra 2017. godine.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.