Huawei Mate 8 telefon stiže u nekoliko varijanti

Izvor: B92, 17.Nov.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huawei Mate 8 telefon stiže u nekoliko varijanti

Huawei Mate 8 koji je nedavno dobio potrebne sertifikate, biće objavljen 26. novembra, a kako se navodi u najnovijim izveštajima, videćemo nekoliko različitih varijanti telefona kod kojih će se razlikovati veličina ekrana i hardverske specifikacije.

Prema istom izveštaju, očekuju se tri modela: jedan sa ekranom između 5,5 i 5,7 inča, drugi će imati veliki 6-inčni ekran, dok će treći biti najveći sa ogromnim 6,2-inčnim displejem.

Osnovni model će imati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konfiguraciju memorije sa 3 GB RAM i 32 GB interne memorije, dok će top model dolaziti sa 4 GB RAM i 128 GB interne memorije. Takođe se navodi da će model sa 6,2-inčnim ekranom imati 2K rezoluciju (iako to verovatno znači QHD), dok će manji modeli imati displeje 1080p rezolucije. Što se tiče operativnog sistema, sva tri modela će pokretati Android 6.0 Marshmallow platformu već na objavi. Cene telefona još uvek nisu poznate, a za desetak dana bi trebalo da saznamo sve detalje.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.