Tehnopolis

Utorak, 17.11.2015.

08:35

Huawei Mate 8 telefon stiže u nekoliko varijanti

Huawei Mate 8 koji je nedavno dobio potrebne sertifikate, biće objavljen 26. novembra, a kako se navodi u najnovijim izveštajima, videćemo nekoliko različitih varijanti telefona kod kojih će se razlikovati veličina ekrana i hardverske specifikacije.

Izvor: benchmark.rs

Default images

Prema istom izveštaju, očekuju se tri modela: jedan sa ekranom između 5,5 i 5,7 inča, drugi će imati veliki 6-inčni ekran, dok će treći biti najveći sa ogromnim 6,2-inčnim displejem.

Osnovni model će imati konfiguraciju memorije sa 3 GB RAM i 32 GB interne memorije, dok će top model dolaziti sa 4 GB RAM i 128 GB interne memorije. Takođe se navodi da će model sa 6,2-inčnim ekranom imati 2K rezoluciju (iako to verovatno znači QHD), dok će manji modeli imati displeje 1080p rezolucije. Što se tiče operativnog sistema, sva tri modela će pokretati Android 6.0 Marshmallow platformu već na objavi. Cene telefona još uvek nisu poznate, a za desetak dana bi trebalo da saznamo sve detalje.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: