Hifi sto – M.1 Blackxblack

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 08.Mar.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hifi sto – M.1 Blackxblack

Kompanija iz Bruklina, koja se bavi proizvodnjom nameštaja sa audio sistemom, Jofre Lora Audio, je dizajnirala stočić za sistemom od tri zvučnika i pojačalom, izlazne snage 50W. M.1 poseduje ugrađen hi-fi sistem koje se automatski pali kada detektuje usluge za puštanje muzike sa interneta. Takođe ga možete kontrolisati putem dva minimalistička tastera osetljiva na dodir, postavljena na gornju ploču stola. Bežični deo je napravljen od Baltičke Breze i dostupan je u crnom ili neutralnom dizajnu što znači da se savršeno može uklopiti sa vašim domom.


Ovaj stočić sa dimenzijama 45 x 45 cm na pametan način sakriva dvokanalno pojačalo, zvučnik niskotonac sa aluminijumskom kupom od 8 inča, zvučnik za „surround“ zvuk, i visokotonac sa Ferrofluid sistemom hlađenja. Jednostavno rečeno, stočić je pun opreme koja će puštati vaše omiljene pesme bez obzira na uređaj sa kog ih puštate (zvučnici podržavaju iOS, Android, Windows i MacOS uređaje). Osim što zvuči fantastično, M.1 sistem izgleda fantastično i takođe funkcioniše kao prelep komad nameštaja. Proizveden u Austinu, Teksas, od tamne breze i sa detaljima od mesinga, predstavlja savršen dodatak modernoj kući ili stanu. Možete kupiti JLA M.1 Hi-Fi sto za $955 USD na JLA internet prodavnici.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.