Izvor: Mikro - PC World, 05.Jul.2012, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC dobio patentni spor protiv Applea u Velikoj Britaniji

Sud u Velikoj Britaniji presudio je sredinom ove nedelje da kompanija HTC nije zloupotrebila četiri Appleova patenta, kako je to u svojoj tužbi tvrdila američka kompanija. Tačnije rečeno, sud je presudio da u jednom slučaju patent nije zloupotrebljen, dok je u tri preostala slučaja tužba proglašena “tehnički neispravnom”. Patent za koji je sud nedvosmisleno ustanovio da nije zloupotrebljen odno...Saznajte više | Pošaljite vaš komentar

Nastavak na Mikro - PC World...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HTC dobio spor protiv kompanije Apple

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Jul.2012, 09:34

LONDON -  Sud u Velikoj Britaniji presudio je sredinom ove nedelje da kompanija HTC nije zloupotrebila četiri Appleova patenta, kako je to u svojoj tužbi tvrdio Apple.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mikro - PC World. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mikro - PC World. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.