HTC One: Naslednik će imati kameru sa dva senzora?

Izvor: B92, 17.Jan.2014, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC One: Naslednik će imati kameru sa dva senzora?

Bloomberg piše da će naslednik modela HTC One (pod kodnim imenom M8) biti predstavljen u martu, što se poklapa sa prošlogodišnjim predstavljanjem.

Bloomberg navodi da će naredna generacija modela HTC One imati displej od barem 5 inča i kameru sa dva senzora kao i da dizajn neće biti previše drugačiji od onog viđenog kod modela One.

Nedavno se pojavila i glasina da će novi smartfon imati dva objektiva, od kojih bi jedan bio namenjen situacijama sa izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lošim osvetljenjem.

Onda je Toshiba otkrila svoju novu kameru sa dva senzora za smartfone. S obzirom da oba senzora imaju 5 megapiksela, a HTC planira da nastavi sa svojom Ultrapixel tehnologijom, postoji šansa da će baš ova kamera pronaći put do novog uređaja.

Podsećanja radi, HTC One poseduje kameru od 4 megapiksela.

Iako je sada najverovatnije poznat datum predstavljanja naslednika modela HTC One, veća vest je definitivno kamera koja bi sa njim mogla da dođe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HTC One: Naslednik će imati kameru sa dva senzora?

Izvor: B92, 17.Jan.2014

Bloomberg piše da će naslednik modela HTC One (pod kodnim imenom M8) biti predstavljen u martu, što se poklapa sa prošlogodišnjim predstavljanjem...Bloomberg navodi da će naredna generacija modela HTC One imati displej od barem 5 inča i kameru sa dva senzora kao i da dizajn neće biti previše...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.