Tehnopolis

Petak, 17.01.2014.

18:50

HTC One: Naslednik će imati kameru sa dva senzora?

Bloomberg piše da će naslednik modela HTC One (pod kodnim imenom M8) biti predstavljen u martu, što se poklapa sa prošlogodišnjim predstavljanjem.

Izvor: TalkAndroid

Default images

Bloomberg navodi da će naredna generacija modela HTC One imati displej od barem 5 inča i kameru sa dva senzora kao i da dizajn neće biti previše drugačiji od onog viđenog kod modela One.

Nedavno se pojavila i glasina da će novi smartfon imati dva objektiva, od kojih bi jedan bio namenjen situacijama sa izuzetno lošim osvetljenjem.

Onda je Toshiba otkrila svoju novu kameru sa dva senzora za smartfone. S obzirom da oba senzora imaju 5 megapiksela, a HTC planira da nastavi sa svojom Ultrapixel tehnologijom, postoji šansa da će baš ova kamera pronaći put do novog uređaja.

Podsećanja radi, HTC One poseduje kameru od 4 megapiksela.

Iako je sada najverovatnije poznat datum predstavljanja naslednika modela HTC One, veća vest je definitivno kamera koja bi sa njim mogla da dođe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: